Kamp 2023 - Weerwolven van Wilderdam

Kampverhaal

Al een tijdje wordt de stad Wilderdam geteisterd door de wrede acties van vier onbekende weerwolven. Niet enkel de burgers, maar ook de burgemeester zijn hopeloos. Wat moeten ze nu toch doen?

Daarom besluit de burgemeester hulp in te roepen van enkele speciale dorpelingen. Misschien heeft spiekend meisje namelijk wel iets gezien? Zij kent dan ook alle roddels van de stad en weet misschien wel welke burgers stiekem weerwolven zijn. Of de biechtmoeder? Want wie is er nu niet beter op de hoogte van iedereens geheimen dan zij? Of zou de jager misschien kunnen helpen en heeft hij misschien één van de weerwolven kunnen spotten in het bos toen hij ging jagen?

Maar de burgemeester heeft meer hulp nodig. Willen jullie helpen in haar zoektocht naar de vier onbekende weerwolven en zo de burgers terug een veilige stad geven? Kom dan mee op kamp zodat we samen op zoektocht kunnen!

Waar & Wanneer

Waar:

  • Chiro Wilduraantjes

  • Galgenstraat 154,  Sint-Truiden

Wanneer:

  • Aankomst: donderdag 3 augustus vanaf 16u op de bezoekdag. De +16 vertrekt 2 augustus al op kamp. 
  • Terugkomst: donderdag 10 augustus om 10u30.

Inschrijven

Inschrijven en het binnenbrengen van het medische fiche kan tot en met 20 juli

Let op! De inschrijving is pas in orde als zowel het formulier is ingevuld als het inschrijvingsgeld is overgeschreven en de medische fiche werd binnen gebracht bij de hoofdleiding

Inschrijven kan via volgende link: https://forms.gle/tmJYmphzhidYZWWM9 

Bezoekdag

Naar jaarlijkse traditie organiseren we op de eerste dag van ons kamp altijd een bezoekdag. Vanaf 16 uur op donderdag 3 augustus zijn alle leden en hun familieleden welkom op de kampplaats. Gelieve niet vroeger te komen aangezien de leiding tot dan nog druk in de weer is met het klaarmaken van de kampplaats.

Tijdens deze bezoekdag zijn alle ouders, grootouders, tantes, nonkels... welkom om zo de kampplaats een beetje te ontdekken, maar ook om de geweldige beginformatie met het kamplied en de kampdans te beluisteren en bekijken. Ook voor de ouders van +16 is dit hét ideale moment om de koffers en fietsen van de leden te komen brengen.

Eens de kinderen na aankomst geïnstalleerd zijn, kan iedereen een hapje blijven eten. Onze geweldige kookploeg zal namelijk heel wat lekkers voorzien zoals hotdogs, soep en zo veel meer. Hiervoor moet je niet inschrijven. Alle leden krijgen bij aankomst ook gratis bonnetjes om een hotdog te kunnen eten! Dankzij de winst van deze dag kunnen we bovendien het kampgeld ook zo laag mogelijk houden.

De beginformatie is voorzien om 19u. Hierna kan er nog een laatste keer afscheid worden genomen van de leden alvorens ons geweldige kamp van start gaat.

Vragen?

Contact

In het kampboekje staat meer informatie over huisbezoekjes, wat mee te nemen, tweedaagse, het kampmenu en de dagindeling.

Bij vragen kunnen jullie altijd terecht bij de hoofdleiding of de leidsters van de groepen.


Kamp 2024

Meer info volgt nog.