Updates

Neem een kijkje

We zijn nu een halfjaar ver met de bouw van ons nieuw lokaal en het gaat aan een snel tempo! Op de foto's kan je de vooruitgang zien.   

Lees meer »

Start van de nieuwbouw

Zaterdag 18 september was onze allerlaatste activiteit in ons oud lokaal. Alle leden en leidsters hebben afscheid genomen van het lokaal door hun naam op de muur te schrijven. We zijn nu helemaal klaar voor de nieuwbouw, spannend!

Lees meer »

We gaan verbouwen

In september starten we met de afbraak van ons huidige lokaal waarna ons nieuwe lokaal zal worden gebouwd. Over iets meer dan een jaar zullen we dan ook hopelijk ons nieuwe lokaal kunnen inhuldigen. Tot die tijd blijven onze activiteiten wel steeds doorgaan. Samen met de leiding hebben we ervoor gezorgd dat de activiteiten nog altijd op hetzelfde moment en op dezelfde plaats kunnen doorgaan zodat de afwezigheid van ons lokaal niet voor te veel hinder zorgt. Hopelijk zien we jullie dus telkens weer terug!

Lees meer »

Drankabonnement

Sinds dit jaar werken we niet meer met drankkaarten die steeds vol geraken waardoor de kans groot is dat de leiding of de leden dit vergeten en daardoor soms niets kunnen drinken. Voor dit drankabonnement betaal je eenmalig €5 voor het hele jaar bij de inschrijving. Water blijft altijd gratis beschikbaar, maar door het drankabonnement kan uw dochter ook kiezen tussen fruitsap, appelsap en chocomelk.
Een drankabonnement afsluiten is zeker geen verplichting. Wij maken het enkel mogelijk.

Lees meer »